قیمت نفت خام در معاملات امروز دوشنبه، تخت تاثیر نگرانی جهانی از وضعیت بحران کرونا در هند و احتمال کاهش تقاضای نفت، افت کرد.

بازار نفت

به گزارش همشهری آنلاین، مهر به نقل از سی‌ان‌بی‌سی نوشت: قیمت نفت خام در معاملات امروز، دوشنبه،  تخت تأثیر نگرانی جهانی از وضعیت بحران کرونا در هند و احتمال کاهش تقاضای نفت، افت کرد.

قیمت پیش‌خرید هر بشکه نفت خام برنت، تا ساعت ۹:۰۷ به وقت تهران، ۰.۴۸ درصد افت کرد و به ۶۶.۴۴ دلار رسید.

قیمت پیش‌خرید هر بشکه نفت خام نیمه‌سنگین تگزاس غرب آمریکا،  دابلیوتی‌آی، ۰.۴۷ درصد افت کرد و به ۶۳.۲۸ دلار بازگشت.

سازمان‌های اقتصادی برجسته هند دیروز خواهان این شدند که برای نجات جان افراد فعالیت‌های اقتصادی کاهش داده شود.

وضعیت بحران کرونا در هند هر روز وخیم‌تر می‌شود و در حال حاضر سازمان بهداشت این کشور را از رمق انداخته است.

با این حال آن‌چه از سقوط بدتر قیمت‌های نفت جلوگیری کرد این بود که این انتظار وجود دارد که با توجه به واکسیناسیون گسترده کرونا در جهان تقاضای نفت خام در اروپا، آمریکا و چین تقویت شود.

کد خبر 598781

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha